Για Εμάς

Barμπεque! Ένας νέος All Day πολυμορφικός χώρος με μοναδικές γαστρονομικές συνταγές και ποικίλες υπηρεσίες,ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της εστίασης στο Street Food,στο TakeAway,στο Delivery στο Food served και στο RestauBarCafe.

Άνετο καθιστικό στο πεζοδρόμιο,5 βήματα από την είσοδο του μετρό,ένας διάδρομος με τραπεζοκαθίσματα που οδηγεί στην πανέμορφη και καταπράσινη εσωτερική αυλή, στημένη με άνετους καναπέδες περιμετρικά του μοναδικού πέτρινου Bar.

Ένα με την αυλή και το Bar, η γυάλινη βιομηχανική κατασκευή στρωμένη με τραπέζια φαγητού, σου δίνει την αίσθηση ενός «μπαλκονιού με θέα» και σε συνδέει στο υπέροχο και αυτόνομο roof garden.

Στο Barμπεque από τις 07:30 το πρωί μέχρι και τις 02:00 το βράδυ μπορείς να απολαύσεις σταδιακά: Speciality καφέ, σνακ, κρέπα, burger, πίτσα, μακαρόνια, σουβλάκι, σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα,ποικιλίες μπύρας και κρασιού,γλυκά,σε 4 εκδοχές… τα παίρνω και φεύγω… τα παίρνω και κάθομαι… τα παραγγέλνω και σερβίρομαι… ή τα παραγγέλνω και μου τα φέρνουν!!!

Το βραδάκι λίγο ο φωτισμός, λίγο οι μουσικές διασκευές, λίγο το πέτρινο Bar, λίγο οι εξαιρετικές επιλογές σε κρυστάλλινες μπύρες και σε δροσερές οινικές ετικέτες, λίγο το καταπληκτικά επιμελημένο menu και το χαμογελαστό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει,μεταμορφώνουν το Barμπεque σε ένα ξεχωριστό βραδινό Restau&GrillBar προορισμό!!